Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Vi lever i en uforudsigelig verden, og selvom vi bor trygt i Danmark, så kan der stadig opstå uventede konflikter. Især til arrangementer med mange mennesker, og hvis der er alkohol involveret, kan disse konflikter opstå og ødelægge stemningen og gæsternes tryghed med det samme. Vi vil gerne undgå disse konflikter, og derfor tilbyder vi en bred vifte af sikkerhedsløsninger til dit arrangement eller din virksomhed.

Hvem er Control N’ Security?

Control N’ Security er et vagtfirma, som varetager alle former for vagtopgaver i København og i resten af Danmark. Vi er autoriseret af Rigspolitiet, og vores erfaring stammer helt tilbage fra firmaets begyndelse i 2001. Vi tilbyder professionelle løsninger med fokus på sikkerhed og service. Vores services omfatter bl.a. servicevagter, hvor vi skaber tryghed i butikken. Ved dækning af større arealer, kan vi tilbyde hundevagter, hvor hunden hjælper vagten med at overskue et stort butiksareal eller en byggeplads. Leder du efter at skabe tryghed til dit arrangement, kan vi anbefale, at du hyrer en af vores professionelle dørmænd til opgaven. Ud over vores store udvalg af vagter, har vi også en alarmpatrulje til rådighed, som hurtigt kan rykke ud til fx indbrud.

Kvalitetssikring

Ovenstående er blot et udvalg af vores mange services, og alle vores medarbejdere har bestået vores interne uddannelsesforløb for at sikre samme høje kvalitet i hele firmaet. Vores firma udarbejder desuden fejl-, vagt- og medarbejderrapporter, som et væsentligt led i vores selvkontrollerende processer. Dette betyder, at vi evaluerer og kontrollerer vores services, så de konstant er i forbedring – det sikrer dig den bedste kvalitet. Denne kvalitetscertificering kommer desuden vores kunder tilgode, eftersom de får adgang til en vagtrapport, som er udarbejdet efter hver endt vagt. Er du i tvivl om, hvilken service du skal bruge? Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi står klar med råd og vejledning.