Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Dørmænd skaber tryghedHos Control N’ Security (CNS) oplever vi et støt stigende behov for kvalificerede dørmænd, der både udstråler autoritet og handlekraft, samt lægger vægt på service, diskretion, høflighed og pæn påklædning.

Control N' Security tilbyder professionelle, servicemindede og dygtige dørmænd. Vores dørmænd bookes til diskoteker, caféer, restauranter, skole- og gymnasiefester, firmafester, julefrokoster, hoteller, natklubber, varetagelsen af entré- og gæstelisten til dit arrangement samt meget mere.

Alle dørmænd har gennemgået lovpligtige og interne kurser.

Professionelle dørmænd

Alle dørmænd hos Control N' Security har gennemgået de lovpligtige kurser inden for vagt og sikkerhed. Derudover har de gennemført vore interne uddannelsesforløb, som sikrer, at vore kunder modtager en alsidig, fleksibel og på alle måder tilfredsstillende arbejdsindsats og service.

Alle Control N' Security’s dørmænd/sikkerhedsvagter er i god psykisk og fysisk form.
 

Områdevagter

 En områdevagt garanterer maksimal sikkerhed

Control N´ Security’s områdevagter garanterer maksimal sikkerhed og tryghed for den enkelte kunde. Indbrud og hærværk minimeres, når der er vagter i områderne.
Læs mere

Eventvagter

 Eventvagt skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder event-vagter til koncerter, festivaler, større selskaber m.m. op til 75.000 deltagere. Vi stiller samtidig til mindre arrangementer efter behov.
Læs mere

Butikskontrollanter

 Sikre dine aktiver

Med en butikskontrollant fra Control N´ Security får du styr på problemerne med butikstyverier. Hvis der er behov for det, anvendes der en elektronisk varesikring eller video-overvågning som ekstra sikring.
Læs mere