Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Control N´ Security leverer som landsdækkende vagtfirma forskellige services til virksomheder, offentlige institutioner og private i hele Danmark.

Har du som kunde specielle ønsker og behov til vore tilsyn, sikrer vore ISO9001 godkendelse, at du får den bedste service.

Få et overblik over vores forskellige services i venstremenuen, der dækker alt fra hundevagt til centervagt og eventvagter m.v.

 

Centervagter

 

Control N’ Security’s centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære i centeret m.v., hvor der er ro og orden på én og samme tid.
Læs mere

Servicevagter

 Servicevagter skaber tryghed

Control N' Security har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscenter, på gågade og- eller i forbindelse med arrangementer med et større publikum.
Læs mere

Hundevagter

 Hurtig afsøgning af bygninger m.v.

I forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler Control N´ Security runderende vagt med hund.
Læs mere

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Fastvagter

 Fastvagter skaber tryghed

Control N' Security tilbyder fastvagter til at dække enten en fast adresse eller et område tilknyttet din virksomhed. En fastvagt anvendes enten som fast dagvagt eller til receptionsvagt.
Læs mere

Tilsyn

 TIlsyn har en præventiv virkning

Control N´ Security tilbyder vagttilsyn, dvs. hvor vagten kommer X-antal gange i løbet af natten. Dette har en præventiv virkning, da tyve aldrig kan være sikre på, hvornår vagten kommer.
Læs mere

Dørmænd

 En professionel dørmand skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder professionelle dørmænd til bl.a. at varetage entréen til dit arrangement. Alle CNS dørmænd har gennemgået lovpligtige og interne kurser og træning.
Læs mere

Livvagt

 Personbeskyttelse af VIP personer, celebrities, royale, diplomater samt private personer

Control N´ Security varetager personbeskyttelses- og bodyguard opgaver af VIP personer, celebrities, royale, diplomater samt private personer. Alle vores personlige vagter har IBA uddannelsen.
Læs mere

Områdevagter

 En områdevagt garanterer maksimal sikkerhed

Control N´ Security’s områdevagter garanterer maksimal sikkerhed og tryghed for den enkelte kunde. Indbrud og hærværk minimeres, når der er vagter i områderne.
Læs mere

Eventvagter

 Eventvagt skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder event-vagter til koncerter, festivaler, større selskaber m.m. op til 75.000 deltagere. Vi stiller samtidig til mindre arrangementer efter behov.
Læs mere

Butikskontrollanter

 Sikre dine aktiver

Med en butikskontrollant fra Control N´ Security får du styr på problemerne med butikstyverier. Hvis der er behov for det, anvendes der en elektronisk varesikring eller video-overvågning som ekstra sikring.
Læs mere

Hjælp til søgning

Har du ikke fundet det søgte?
Brug vores søgefunktion: