Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Sikkerhed på alle niveauer

Control N´ Security er et moderne vagtfirma, som er autoriseret af Rigspolitiet til at udføre alle former for vagtopgaver i hele Danmark.

Control N´ Security er en 100 % dansk ejet virksomhed. Firmaet blev etableret i 2001. Visionen fra dengang gælder stadig: At give kunderne et professionelt alternativ til de store, etablerede selskaber. Derudover skal Control N' Security være det vagtselskab, man henvender sig til, når man ønsker professionel vagtservice, der sætter kunden i centrum.

Vi dækker hele Danmark med alle typer vagtopgaver og prioriterer service, sikkerhed og kundepleje øverst.
 

Bred vifte af sikkerhedsløsninger

Som kunde hos Control N´ Security behøver du kun ét sikkerhedsfirma, da vi er TOTAL LEVERANDØR inde for sikkerhed. Over 10 år med høj kvalitet og moderne ledelsesmetoder har gjort os i stand til at tiltrække de rigtige medarbejdere. Vores styrke er vores ansatte, som har stor erfaring med alle de arbejdsopgaver, som vi udfører. 

Vi har en kort kommandovej og en slank organisation, som gør det lettere for dig som kunde at komme i kontakt med os. Det gør, at vi nemt kan tilbyde hurtig udrykning ved alarmer og uro.

Hvad er unikt ved CNS?

Faktablad

”Vi forebygger og løser konflikter med hovedet frem for med musklerne!” Sådan lyder det fra vagtfirmaet Control N’ Security (CNS). I en branche, hvor fordomme om tatoveringer, skudsikre veste og store overarme florerer til overflod, har vagtfirmaet CNS valgt at fokusere på at udvikle vagternes psykologiske og kommunikationsmæssige færdigheder i et opgør med det steotype billede mange danskere har af vagter og dørmænd i Danmark.

Download faktablad her

Visionerne for CNS

Faktablad

Det er CNS’ vision, at blive endnu bedre til det vi gør. Vi har samlet en del erfaring på området og kan i dag høste glæderne samt kunderne af disse erfaringer. Derfor er CNS i dag en virksomhed i stadig og markant vækst. På under 10 år har vi femdoblet vores medarbejderstab. Vi arbejder også på at være et af de mest innovative, dynamiske og nytænkende vagtselskaber i Danmark. Det betyder, at vi konstant finder på nye spændende produkter, fx det trådløse PagerCall til diskoteksbranchen.

Download faktablad her

Sådan søger du job hos CNS!

Info

Vejen til succes for kunderne går altid igennem virksomhedens personale. Det gælder også for CNS. For at komme i betragtning til et job hos CNS, skal du opfylde følgende krav: • En ren straffeattest • Være fyldt 21 år • Have gennemført og bestået det obligatoriske AMU- vagtkursus • Altid udvise en professionel og fleksibel indstilling til jobbet • Være autoritær, disciplineret og handledygtig • Altid tilstræbe at løse en konflikt igennem dialog.

Læs mere her