Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Sikkerhed på alle niveauer

Her på siden kan du læse om vores værdier og hvordan vi arbejder med sikkerhed som vagtselskab.


Vi lever i en uforudsigelig verden, og selvom vi bor trygt i Danmark, så kan der stadig opstå uventede konflikter, især til arrangementer med mange mennesker, og hvis der er alkohol involveret, kan disse konflikter opstå og ødelægge stemningen og gæsternes tryghed med det samme. Vi vil gerne undgå disse konflikter, og derfor tilbyder vi en bred vifte af sikkerhedsløsninger til dit arrangement eller din virksomhed.


Vi er et landsdækkende vagtselskab

Vi er et vagtselskab der dækker hele Danmark med alle typer vagtopgaver og prioriterer service, sikkerhed og kundepleje højt.

Vores services omfatter bl.a. servicevagter, hvor vi skaber tryghed i butikken. Ved dækning af større arealer, kan vi tilbyde hundevagter, hvor hunden hjælper vagten med at overskue et stort butiksareal eller en byggeplads. Leder du efter at skabe tryghed til dit arrangement, kan vi anbefale, at du hyrer en af vores professionelle dørmænd til opgaven. Ud over vores store udvalg af vagter.

Står du og skal bruge et vagtselskab til en vagtopgave af den ene eller anden slags i København, Odense eller Århus? – Så kan vi hjælpe dig. Du kan kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller på telefon: 70 87 80 39


Hvem er Control N’ Security?

Control N´ Security er et moderne vagtselskab som afdækker København, Odense og Århus – med andre ord, så tilbyder vi vores services i hele landet. Vi er autoriseret af Rigspolitiet til at udføre alle former for vagtopgaver i hele Danmark.

Control N´ Security er en 100 % dansk ejet virksomhed. Vagtselskabet blev etableret i 2001. Visionen fra dengang gælder stadig: At give kunderne et professionelt alternativ til de store, etablerede vagtselskaber. Derudover skal Control N' Security være det vagtselskab, man henvender sig til, når man ønsker professionel vagtservice, der sætter kunden i centrum.


Kvalitetssikring

Ovenstående er blot et udvalg af vores mange services, og alle vores medarbejdere har bestået vores interne uddannelsesforløb for at sikre samme høje kvalitet i hele firmaet. Vores vagtselskab udarbejder desuden fejl-, vagt- og medarbejderrapporter, som et væsentligt led i vores selvkontrollerende processer. Dette betyder, at vi evaluerer og kontrollerer vores services, så de konstant er i forbedring – det sikrer dig den bedste kvalitet.

Denne kvalitetscertificering kommer desuden vores kunder til gode, eftersom de får adgang til en vagtrapport, som er udarbejdet efter hver endt vagt.

Er du i tvivl om, hvilken service du skal bruge? Tøv endelig ikke med at kontakte os – vi står klar med råd og vejledning.

Hvad er unikt ved CNS?

Faktablad

”Vi forebygger og løser konflikter med hovedet frem for med musklerne!” Sådan lyder det fra vagtfirmaet Control N’ Security (CNS). I en branche, hvor fordomme om tatoveringer, skudsikre veste og store overarme florerer til overflod, har vagtfirmaet CNS valgt at fokusere på at udvikle vagternes psykologiske og kommunikationsmæssige færdigheder i et opgør med det steotype billede mange danskere har af vagter og dørmænd i Danmark.

Download faktablad her

Visionerne for CNS

Faktablad

Det er CNS’ vision, at blive endnu bedre til det vi gør. Vi har samlet en del erfaring på området og kan i dag høste glæderne samt kunderne af disse erfaringer. Derfor er CNS i dag en virksomhed i stadig og markant vækst. På under 10 år har vi femdoblet vores medarbejderstab. Vi arbejder også på at være et af de mest innovative, dynamiske og nytænkende vagtselskaber i Danmark. Det betyder, at vi konstant finder på nye spændende produkter, fx det trådløse PagerCall til diskoteksbranchen.

Download faktablad her

Sådan søger du job hos CNS!

Info

Vejen til succes for kunderne går altid igennem virksomhedens personale. Det gælder også for CNS. For at komme i betragtning til et job hos CNS, skal du opfylde følgende krav: • En ren straffeattest • Være fyldt 21 år • Have gennemført og bestået det obligatoriske AMU- vagtkursus • Altid udvise en professionel og fleksibel indstilling til jobbet • Være autoritær, disciplineret og handledygtig • Altid tilstræbe at løse en konflikt igennem dialog.

Læs mere her