Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Læs her mere om, hvorledes kvalitetssikringen vil blive foretaget og kvalitetsstyringen blive håndteret i relation til løsning af opgaven.

Kvalitets certificering betyder, at firmaet er underlagt en stor mængde egenkontrol og selvkontrollerende processer. Disse processer udmønter sig i bl.a., udarbejdelse af fejlrapporter, udarbejdelse af vagtrapporter, udarbejdelse af medarbejder rapporter samt intern kontrol af bl.a. vagter, sælgere, driftsledere m.m.

Desuden kræver kvalitetskontrollen at alle medarbejder indenfor en periode på 12 måneder skal gennemføre og bestå et brancherelevant kursus, på minimum 2 dages varighed. Det kan eksempelvis være:

 

  • Udvidet førstehjælp
  • Konflikthåndtering
  • Brandbekæmpelse
  • ... eller noget helt andet.

 

I praksis betyder det, at vi kontrollerer os selv lige fra den første kontakt med en ny potentiel kunde. Disse informationer er med til, at vi kan servicere vores kunder bedre dag for dag. Derudover bliver der ligeledes, ved hver endt vagt, færdiggjort en komplet vagtrapport, som vores kunder har adgang til.

Der bliver hos de af vores kunder, der har en fast vagt, som eksempevisl servicevagt, fastvagt eller hundevagt udarbejdet en detaljeret arbejdsbeskrivelse, som er til gavn for både medarbejderen men også for kunden.

Meningen med CNS kvalitetssystem er, at alle deltagende i firmaet konstant er underlagt kontrol og korrigerende handlinger, såfremt der sker fejl eller misforståelser. Kvalitetssystemet hjælper os med andre ord til at blive endnu bedre dag for dag, samt at vi med kvalitetscertificeringen i hånden kan servicere vores kunder optimalt.

Hvad er unikt ved CNS?

Faktablad

”Vi forebygger og løser konflikter med hovedet frem for med musklerne!” Sådan lyder det fra vagtfirmaet Control N’ Security (CNS). I en branche, hvor fordomme om tatoveringer, skudsikre veste og store overarme florerer til overflod, har vagtfirmaet CNS valgt at fokusere på at udvikle vagternes psykologiske og kommunikationsmæssige færdigheder i et opgør med det steotype billede mange danskere har af vagter og dørmænd i Danmark.

Download faktablad her

Visionerne for CNS

Faktablad

Det er CNS’ vision, at blive endnu bedre til det vi gør. Vi har samlet en del erfaring på området og kan i dag høste glæderne samt kunderne af disse erfaringer. Derfor er CNS i dag en virksomhed i stadig og markant vækst. På under 10 år har vi femdoblet vores medarbejderstab. Vi arbejder også på at være et af de mest innovative, dynamiske og nytænkende vagtselskaber i Danmark. Det betyder, at vi konstant finder på nye spændende produkter, fx det trådløse PagerCall til diskoteksbranchen.

Download faktablad her

Sådan søger du job hos CNS!

Info

Vejen til succes for kunderne går altid igennem virksomhedens personale. Det gælder også for CNS. For at komme i betragtning til et job hos CNS, skal du opfylde følgende krav: • En ren straffeattest • Være fyldt 21 år • Have gennemført og bestået det obligatoriske AMU- vagtkursus • Altid udvise en professionel og fleksibel indstilling til jobbet • Være autoritær, disciplineret og handledygtig • Altid tilstræbe at løse en konflikt igennem dialog.

Læs mere her