Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Vi lever i en uforudsigelig verden, og selvom vi bor trygt i Danmark, så kan der stadig opstå uventede konflikter. Især til arrangementer med mange mennesker, og hvis der er alkohol involveret, kan disse konflikter opstå og ødelægge stemningen og gæsternes tryghed med det samme. Vi vil gerne undgå disse konflikter, og derfor tilbyder vi en bred vifte af sikkerhedsløsninger til dit arrangement eller din virksomhed.

Står du og skal holde et arrangement, hvor du påtænker at hyre en dørmand? For dig er det naturligvis vigtigt, at dit arrangement forløber som planlagt, men desværre kan man ikke altid sikre sig mod uventede gæster, berusede gæster eller konflikter. Hvis du ikke føler, du selv har kompetencerne til at håndtere konflikten, anbefaler vi hos Control N’ Security, at du hyrer en professionel dørmand til opgaven.

Det kan ofte være nødvendigt at booke en dørmand til natklubber, julefrokoster, gymnasiefester og lignende. I sådanne situationer kan der hurtigt opstå uønskede konflikter ud af det blå, og så er det godt at have ansat en dørmand, der kan træde til med konflikthåndtering. Men hvad består arbejdet som dørmand af? Og hvordan bliver man egentlig dørmand?