Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Det kan ofte være nødvendigt at booke en dørmand til natklubber, julefrokoster, gymnasiefester og lignende. I sådanne situationer kan der hurtigt opstå uønskede konflikter ud af det blå, og så er det godt at have ansat en dørmand, der kan træde til med konflikthåndtering. Men hvad består arbejdet som dørmand af? Og hvordan bliver man egentlig dørmand?

Uddannelse som dørmand

Som dørmand skal man kunne håndtere konflikter, hvad enten de kan løses gennem dialog eller med musklerne. Hos Control N’ Security sigter vi altid efter en konflikthåndtering gennem dialog, men har forståelse for, at det sommetider kan være nødvendigt at træde fysisk til i en eskalerende konflikt. For at kunne varetage dette ansvar skal man tage et AMU-kursus af en varighed på 8 dage, som udgør dørmandsuddannelsen og afsluttes med en eksamen. På kurset bliver man oplært i at være dørmand, og det indebærer lektioner i kommunikation, samarbejde, førstehjælp, konflikthåndtering, brandbekæmpelse m.m. Samtidig får man basiskendskab til relevant lovgivning, så man kan handle hensigtsmæssigt i forbindelse med især straffeloven og love om diskrimination. På baggrund af denne uddannelse kan man søge om at få et dørmandskort hos politiet, som giver en autorisation til at være dørmand hos virksomheder med alkoholbevilling eller til arrangementer med adgangskontrol. For at kunne søge om autorisation skal man være minimum 18 år og have en pletfri straffeattest.

Dørmand hos Control N’ Security

Foruden denne uddannelse kræver vores kvalitetskontrol, at man består et brancherelevant kursus. Dette kursus kan fx være udvidet førstehjælp eller brandbekæmpelse og skal minimum vare 2 dage. Alle vores dørmænd har gennemført vores interne uddannelsesforløb, og dermed sikrer du dig en dørmand, der er klædt godt på til jobbet. Især til festlige begivenheder kan konflikter eskalere, idet berusede mennesker kan opføre sig utilregneligt. Føler du dig ikke selv egnet til at håndtere sådanne konflikter, vil vi anbefale dig at hyre en eller flere af vores dørmænd til arrangementet. Har du spørgsmål til det job, som vores dørmænd udfører, så tøv ikke med at kontakte os.