Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

CNS alarmpatruljerer 24 timer i døgnetControl N´ Security’s alarmpatruljer er bemandet 24 timer i døgnet. Vi efterstræber at være blandt de allerbedste til at reagere hurtigt og helt korrekt, når en alarm udløses.

 

Når en alarm går, er den primære opgave ved Control N´ Security’s alarmkørsel at begrænse den tid, som en evt. indbrudstyv har til rådighed. Samtidig skal alarmpatruljen vurdere, hvilke tiltag der skal foretages for at sikre stedet igen.

Ved alarmmodtagelse reagerer vores alarmpatrulje altid i overensstemmelse med den forholdsordre, som der foreligger fra kontrolcentralen.

Alarmpatruljen tilser bygningerne udvendigt og indvendigt i huset og forlader aldrig stedet, før sikkerheden er genetableret. På den måde kan Control N´ Security ’s alarmpatrulje, i samarbejde med kontrolcentralen, tage de nødvendige forholdsregler, så der undgås yderligere skader. Kunden vil om nødvendigt blive kontaktet.

 

Uddannede alarmførere

Control N´ Security’s alarmpatrulje er alle udvalgt efter deres evne til at holde hovedet koldt. De er i stand til at håndtere enhver kritisk situation, uden at miste overblikket eller initiativ.

Vore alarmførere er trænet til at skabe sig et hurtigt overblik over situationen. Behøves der anden hjælp i situationen, fx udbedring af mindre tekniske fejl eller afdækning af knuste ruder, sørger vi for, at det bliver gjort. Alle patruljebiler har afdækning i form af plastplader og værktøjskasse med i bilerne.

Skulle vi mod forventning ikke selv kunne klare opgaven, bliver vi selvfølgelig på stedet til tilkaldt glarmester, eller anden assistance kommer frem.

 

Rapporter

Control N´ Security’s vægter skriver altid en rapport, som opsættes ved alarmpanelet. Vægteren skriver alarmens årsag og hvilket tidspunkt, stedet er tilset. Hvis du som kunde ønsker det, er det også muligt at oplysningerne sendes via e-mail.

Servicevagter

 Servicevagter skaber tryghed

Control N' Security har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscenter, på gågade og- eller i forbindelse med arrangementer med et større publikum.
Læs mere

Hundevagter

 Hurtig afsøgning af bygninger m.v.

I forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler Control N´ Security runderende vagt med hund.
Læs mere

Fastvagter

 Fastvagter skaber tryghed

Control N' Security tilbyder fastvagter til at dække enten en fast adresse eller et område tilknyttet din virksomhed. En fastvagt anvendes enten som fast dagvagt eller til receptionsvagt.
Læs mere

Dørmænd

 En professionel dørmand skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder professionelle dørmænd til bl.a. at varetage entréen til dit arrangement. Alle CNS dørmænd har gennemgået lovpligtige og interne kurser og træning.
Læs mere