Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Centervagter har en præventiv virkningDetailhandlen oplever i dag et stigende antal tyverier og hærværk. Behovet for center og strøgvagter er derfor større end nogensinde før, da de har en præventiv virkning.

En centervagt fra Control N´ Security (CNS) er en uniformeret vagt, der har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscentrer, på gågader og i forbindelse med arrangementer med et større publikum.

Vores centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære.

Udover at øge sikkerheden væsentligt er Control N´ Security’s centervagter også servicemindede. De er vant til at yde at yde service til såvel personalet som de besøgende i centeret.


 

Fordele ved en centervagt fra Control N’ Security

1Control N’ Security’s centervagter kan udføre visse servicefunktioner, såsom at betjene service- og informationsskranker, besvare forespørgsler fra gæsterne, levere og fordele posten og medvirke til, at området fremtræder pænt og ryddeligt.

2Control N´ Security’s centervagter kan alle yde førstehjælp både til besøgende og ikke mindst de ansatte. Alle centervagter kan betjene hjertestartere.

3Control N´ Security’s centervagter åbner og lukker centeret på de tidspunkter, der er aftalt.

4Control N´ Security’s centervagter benyttes tit i forbindelse med særlige aktiviteter. Det kan være produktlancering, udsalg, optræden etc.

5Skulle der forekomme problemer/konflikter, er det Control N´ Security centervagters vigtigste opgave, at disse altid løses aktivt via dialog.

Support center

 Kontakt os endelig

Spørgsmål? Kontakt os endelig: 

 

Telefon: 
(+45) 46 32 69 59 
 Fax:
(+45) 46 32 69 58
 E-mail
info@cnsvagt.dk 
 

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Tilsyn

 TIlsyn har en præventiv virkning

Control N´ Security tilbyder vagttilsyn, dvs. hvor vagten kommer X-antal gange i løbet af natten. Dette har en præventiv virkning, da tyve aldrig kan være sikre på, hvornår vagten kommer.
Læs mere