Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Eventvagter til store og små arrangementerControl N' Security (CNS) er et velkendt vagtfirma inden for events. Vi tilbyder en professionel og kompetent eventvagt, når der skal afholdes koncerter, sportsarrangementer eller en helt anden begivenhed.

Vi varetager arrangementer op til 75.000 deltagere og er med til at sikre, at eventen forløber planmæssigt - og bliver en succes. Ingen opgave er for lille eller for stor for vores erfarne eventvagter.

Alle de ansatte hos Control N´ Security har gennemgået de lovpligtige samt interne kurser inden for vagt og sikkerhed. Vores eventvagter er derfor fuldt udrustet til at give vores kunder en professionel og tilfredsstillende service.

Hos Control N´ Security’s eventvagt garanterer vi at vagtopgaven bliver løst perfekt fra start til slut. Eventvagterne medvirker til, at enhver event bliver en stor succes for alle involverede parter.

Centervagter

 

Control N’ Security’s centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære i centeret m.v., hvor der er ro og orden på én og samme tid.
Læs mere

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Tilsyn

 TIlsyn har en præventiv virkning

Control N´ Security tilbyder vagttilsyn, dvs. hvor vagten kommer X-antal gange i løbet af natten. Dette har en præventiv virkning, da tyve aldrig kan være sikre på, hvornår vagten kommer.
Læs mere