Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Control N' Security's fastvagter dækker en fast adresse eller et område. En fastvagt anvendes enten som fast dag-, aften eller nattevagt. Fastvagten kan også kaldes "receptionsvagt".

Uanset hvilke opgaver fastvagten skal udføre, er det vagtens primære formål at sikre sikkerhed og tryghed. Control N' Security’s fastvagter løser alle bestilte og ønskede vagtopgaver.

Der er en lang række serviceopgaver, som Control N' Security’s fastvagter er uddannet til at udføre. Det gør ofte Control N' Security’s fastvagt til en attraktiv løsning for virksomhederne, da der derved frigøres arbejdskraft til andre opgaver.

 

Kunden fastsætter kravet til fastvagten

Control N' Security’s fastvagter er ofte en integreret del af virksomhedens rutiner. De fungerer som en del af virksomhedens ansigt udadtil. Det stiller særlige krav til såvel personlighed som fremtræden. Derfor tilbyder Control N' Security løsninger, hvor vore kunder har indflydelse på kravet til fastvagten.

Når Control N' Security løser diverse fastvagtopgaver, deltager vi aktivt i udviklingen og tilpasningen af virksomhedens sikkerhed og værdigskabende opgaver.

Centervagter

 

Control N’ Security’s centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære i centeret m.v., hvor der er ro og orden på én og samme tid.
Læs mere

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Tilsyn

 TIlsyn har en præventiv virkning

Control N´ Security tilbyder vagttilsyn, dvs. hvor vagten kommer X-antal gange i løbet af natten. Dette har en præventiv virkning, da tyve aldrig kan være sikre på, hvornår vagten kommer.
Læs mere