Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Denne måneds service er "Dørmænd". CNS tilbyder professionelle og certificerede dørmænd, som bookes til diskoteker, restauranter, skole- og gymnasiefester, firmafester, julefrokoster, hoteller og meget mere.

BEMÆRK: CNS slår et ekstra slag for vigtigheden af at have styr på sikkerheden i november og december. Det betyder ekstra fordele for dig som kunde, der står og mangler dørmænd til dit jule- eller nytårsarrangement: Du kan nemlig opnå 10 % rabat på timeprisen, hvis du inden den 1. december har booket dine dørmænd fra CNS.

Kontakt os på tlf. 4632 6959, hvis du vil høre mere.

Du kan se alle vores service her:

- Gå til oversigt over CNS services


OM CNS

CNS er et moderne autoriseret vagtfirma - og en 100 % dansk ejet virksomhed.

Firmaet blev etableret i 2001. Visionen fra dengang gælder stadig: At give kunderne et professionelt alternativ til de store, etablerede selskaber.

Igennem tiden har CNS udviklet sig til at være et af Danmarks større vagtselskaber, der nu beskæftiger sig med alt indenfor vagt og sikkerhed. En af de ting CNS har valgt at profilere sig på er kundens individuelle behov. Vores styrke er, at vi er ikke for små til at løfte de store opgaver – og ikke for store til at glemme de små kunder.

Vi dækker hele Danmark med alle typer vagtopgaver og prioriterer service, sikkerhed og kundepleje øverst.

Alle vore medarbejder er stolte over at arbejde for CNS. Vi løfter i fælleskab lige fra ledelse til medarbejderen på gulvet. Og det er vi meget stolte over.