Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Hundevagt skaber tryghedI forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler Control N´ Security runderende vagt med hund.

Hunden kan med sine skærpede sanser opfange de mindste lyde og de svageste dufte. Trænede vagthunde er derfor i stand til at overskue langt større områder end mennesker.

CNS udfører hundevagt i forbindelse med runderingsvagt, stationærvagt, alarmpatrulje - og meget mere. I forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler Control N´ Security runderende vagt med hund. Hunden kan med sine skærpede sanser opfange de mindste lyde og de svageste dufte. Trænede vagthunde er derfor i stand til at overskue langt større områder end mennesker.

 

Professionel hundevagt

1Control N´ Security hundevagter har stor erfaring med at stille vagthunde til rådighed ved festivaler, større koncerter samt kræmmermarkeder.

2Control N´ Security’s hundevagt har stor præventiv virkning og gør det nemmere for hundevagten hurtigt at sikre et stort område.

3Control N´ Security garanterer, at alle vores hunde er veltrænede og lydige, og de bliver brugt med stor professionalisme.

4Control N´ Security udfører hundevagt i forbindelse med runderingsvagt, stationærvagt og ved alarmpatrulje samt meget mere.

Servicevagter

 Servicevagter skaber tryghed

Control N' Security har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscenter, på gågade og- eller i forbindelse med arrangementer med et større publikum.
Læs mere

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Fastvagter

 Fastvagter skaber tryghed

Control N' Security tilbyder fastvagter til at dække enten en fast adresse eller et område tilknyttet din virksomhed. En fastvagt anvendes enten som fast dagvagt eller til receptionsvagt.
Læs mere

Dørmænd

 En professionel dørmand skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder professionelle dørmænd til bl.a. at varetage entréen til dit arrangement. Alle CNS dørmænd har gennemgået lovpligtige og interne kurser og træning.
Læs mere