Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Control N' Security's personale har stor erfaring med opgaver inden for personbeskyttelseControl N' Security (CNS) har en god erfaring med løsning af bl.a. livvagt/bodyguard opgaver for VIP personer, berømtheder, royale, diplomater og andre personer med stor medietiltrækning. Derudover yder vi personbeskyttelse til private personer.

Behovet for beskyttelse kan pludselig opstå på grund af noget udefrakommende pres. Control N’ Security klarer sikkerheden, som kan være alt fra:

  • Transport til og fra arrangementer.
  • Transport til og fra lufthavne.
  • Rundvisning til seværdigheder, restaurationer og meget andet.

 

100% tryghed

Control N' Security’s personbeskyttere/livvagter yder fuld tryghed under hele arrangementet for dine VIP gæster. Det kan være til fester, messer, udstillinger og konferencer m.v. Vore personbeskyttere/livvagter udfører deres arbejde med stor professionalisme og diskretion. De er servicemindede, og handler altid roligt og velovervejet med baggrund i den aktuelle situation.

Control N Security’s personlige vagter har alle gennemgået anerkendte internationale bodyguardkurser, herunder IBA uddannelsen, som sikrer, at de på sikker og professionel vis kan varetage enhver opgave. De er vant til at arbejde under stort pres.

Vi kan kombinere den normale vagt med en særlig beskyttelse af udvalgte personer. Dette vil give den optimale tryghed

Centervagter

 

Control N’ Security’s centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære i centeret m.v., hvor der er ro og orden på én og samme tid.
Læs mere

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Tilsyn

 TIlsyn har en præventiv virkning

Control N´ Security tilbyder vagttilsyn, dvs. hvor vagten kommer X-antal gange i løbet af natten. Dette har en præventiv virkning, da tyve aldrig kan være sikre på, hvornår vagten kommer.
Læs mere