Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Control N´ Security’s områdevagt servicerer både virksomheder, industrikvarterer, villakvarterer eller sommerhusområder, som er plaget af indbrud og hærværk.

Control N' Security (CNS) kan tilbyde service i fællesskab af en fast områdevagt i et bestemt tidsrum eller i døgnets 24 timer.

Områdevagten patruljerer løbende området igennem hele natten eller dagen. Alt efter kundens behov og aftalens indhold bliver området overvåget, bygninger bliver tilset udvendigt og indvendigt, og områdevagten forlader aldrig stedet, før sikkerheden er genetableret.

 

Den primære opgave ifbm. områdevagt

Områdevagtens primære opgave er selvfølgelig at være opmærksom på den trafik, der er til- og fra områderne. Derudover er områdevagten, ved sin blotte tilstedeværelse, et yderst præventivt middel mod hærværk og ubudne gæster. Områdevagten vil være udstyret med en vagttelefon og kan kontaktes i hele det aftalte tidsrum.

 

Lad områdevagter køre alarmer i området

Control N´ Security’s områdevagter tilbyder også at køre alarmer i området. Det har den store fordel, at udrykningstiden minimeres væsentligt, når vores områdevagt kører i området.

Centervagter

 

Control N’ Security’s centervagter fremstår som en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære i centeret m.v., hvor der er ro og orden på én og samme tid.
Læs mere

Alarmkørsel

 CNS er godkendt til alle former for alarmudrykninger

Control N´ Security’s alarmkørsel udfører alle former for alarmkørsel og er ISO 9001 certificeret. Det betyder, at vi er godkendt til alle former for alarmudrykninger, i alle forsikringsniveauer.
Læs mere

Tilsyn

 TIlsyn har en præventiv virkning

Control N´ Security tilbyder vagttilsyn, dvs. hvor vagten kommer X-antal gange i løbet af natten. Dette har en præventiv virkning, da tyve aldrig kan være sikre på, hvornår vagten kommer.
Læs mere