Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Servicevagter skaber tryghedDetailhandlen har i dag et øget behov for servicevagter grundet en stigning i omfanget af tyverier og hærværk.

Servicevagter har ofte en præventiv virkning på butikstyve, røvere eller hærværksmænd.

Control N' Security (CNS) har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscenter, på gågade og- eller i forbindelse med arrangementer med et større publikum.

Udover at øge sikkerheden væsentligt er Control N´ Security´s vagter også meget servicemindede og i stand til at yde service til såvel personalet som de besøgende.

Control N´ Security’s servicevagt er altid en professionel autoritet, der er med til at opretholde en god atmosfære med ro og orden. Ofte vil servicevagtens tilstedeværelse have en præventiv virkning, så en evt. butikstyv, røver eller hærværksmand vil opgive sit forehavende.


Servicevagter forebygger tyveri og hærværk

Servicevagter har ofte en præventiv virkning på butikstyve, røvere eller hærværksmænd. Det skyldes, at servicevagten med sin uniform og blotte tilstedeværelse signalerer, at sikkerheden er i top, og at enhver form for tyveri og hærværk vil blive opdaget og straffet.

Tyve og hærværksmænd holder ofte øje med deres udvalgte område i længere tid, inden de går i gang. Opdager de, at området overvåges af en servicevagt, vil de være meget tilbøjelige til at finde et andet sted.


Sikrer ro og orden

Sikkerhed og tryghed er vigtigt for detailhandlen. Hvis kunder skal kunne lide at komme i en butik, er det essentielt, at de er tygge ved at færdes i den, og at de ikke på noget tidspunkt føler, at det er ubehageligt. Desværre kan det være vanskeligt for detailhandlen selv at sikre ro og orden.

Det gælder særligt, hvis der er tale om forretninger beliggende i belastede områder.

Control N' Security har stor erfaring med at holde ro og orden i større forretninger og butikscenter, på gågade og/eller i forbindelse med arrangementer med et større publikum. Vi tilbyder at sende en servicevagt, som holder øje med, at alting forløber planmæssigt. En servicevagt fra Control N’ Security opfører sig professionelt i enhver situation – selv under stort pres.


Vi træder til, når behovet opstår

Er der pludselig en kunde, der opfører sig upassende eller decideret truende, vil vores servicevagt gribe ind og sikre situationen. Det samme gælder i tilfælde af tyveri og slagsmål.

Udover at øge sikkerheden væsentligt er Control N´ Security´s vagter også meget servicemindede og i stand til at yde service til såvel personalet som de besøgende.

Support center

 Kontakt os endelig

Spørgsmål? Kontakt os endelig: 

 

Telefon: 
(+45) 46 32 69 59 
 Fax:
(+45) 46 32 69 58
 E-mail
info@cnsvagt.dk 
 

Hundevagter

 Hurtig afsøgning af bygninger m.v.

I forbindelse med overvågning af større områder, fx byggepladser eller store butiksarealer, anbefaler Control N´ Security runderende vagt med hund.
Læs mere

Fastvagter

 Fastvagter skaber tryghed

Control N' Security tilbyder fastvagter til at dække enten en fast adresse eller et område tilknyttet din virksomhed. En fastvagt anvendes enten som fast dagvagt eller til receptionsvagt.
Læs mere

Dørmænd

 En professionel dørmand skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder professionelle dørmænd til bl.a. at varetage entréen til dit arrangement. Alle CNS dørmænd har gennemgået lovpligtige og interne kurser og træning.
Læs mere