Assign modules on offcanvas module position to make them visible in the sidebar.

Tilsynsvagter har en præventiv virkningTilsynsvagt består i høj grad af at sikre kundens virksomhed fra indbrud og hærværk.

Skulle uheldet indtræffe, at virksomheden rammes af hærværk eller tyveri, vil vagten straks sørge for at tilkalde og sikre spor til politiet. Efterfølgende vil en simpel reparation af det ødelagte foretages for at mindske mulighederne for følgeskader, indtil det ødelagte kan udskiftes eller repareres af professionelle.

Control N´ Security udfører alle former for tilsynsvagt. Vi sørger for at lukke virksomheden af, og sikrer at alarmen er tilkoblet.

For virksomhedens aften- eller nathold vil vores tilsyn virke meget betryggende, ligesom tilsyn har en stor præventiv virkning, hvis din virksomhed skulle have problemer med svind.

 

Vagttilsynets arbejdsopgaver

Control N´ Security’s tilsynsvagt sikrer, at alle vinduer, døre, porte og lignende er aflåst i henhold til aftale. Derudover sikrer tilsynsvagten:

  • At kaffemaskiner og fotokopimaskiner m.v. er slukkede.
  • At servere og nødstrømsanlæg er i drift, og at andet materiel kører i døgndrift.
  • At alarmer virker og er tilkoblet.
  • At der ikke er tegn på indbrud eller hærværk eller optræk hertil.
  • At der ikke opholder sig uvedkommende personer på området.

 

Control N´ Security’s tilsynsvagt afleverer en udfyldt vagtrapport. Herved kan du som kunde følge med i, hvad der sker i virksomheden, når du ikke selv er til stede.

 

Registrering og kontrol

Control N´ Security’s tilsynsvagt benytter sig af den nyeste teknologi inden for registrering og kontrol. Det sikrer, at vi kan følge vore vagter gennem hele natten mht. hvilke tidspunkter, der har været tilsyn hos kunderne. Denne registrering er naturligvis tilgængelig pr. mail eller pr. post, hvis det ønskes.

Desuden overvåges vores biler via GPS. Vi ved derfor præcist, hvor bilerne er. Skulle der gå en alarm, kan assistance tilkaldes, og en koordineret indsats iværksættes.

 

ISO9001 sikrer den maksimale sikkerhed

Har du som kunde specielle ønsker og behov til vore tilsyn, sikrer vore ISO9001 godkendelse, at du får den bedste service. Ved hjælp af vore ISO9001 godkendelse er vi underlagt en stor mængde selvkontrollerende opgaver. Det betyder, at alt dokumenteres ned til mindste detalje med det formål: At servicere kunderne med maksimal sikkerhed.

Livvagt

 Personbeskyttelse af VIP personer, celebrities, royale, diplomater samt private personer

Control N´ Security varetager personbeskyttelses- og bodyguard opgaver af VIP personer, celebrities, royale, diplomater samt private personer. Alle vores personlige vagter har IBA uddannelsen.
Læs mere

Områdevagter

 En områdevagt garanterer maksimal sikkerhed

Control N´ Security’s områdevagter garanterer maksimal sikkerhed og tryghed for den enkelte kunde. Indbrud og hærværk minimeres, når der er vagter i områderne.
Læs mere

Eventvagter

 Eventvagt skaber tryghed

Control N´ Security tilbyder event-vagter til koncerter, festivaler, større selskaber m.m. op til 75.000 deltagere. Vi stiller samtidig til mindre arrangementer efter behov.
Læs mere

Butikskontrollanter

 Sikre dine aktiver

Med en butikskontrollant fra Control N´ Security får du styr på problemerne med butikstyverier. Hvis der er behov for det, anvendes der en elektronisk varesikring eller video-overvågning som ekstra sikring.
Læs mere